Huis...

In de keuken naast de woonkamer wordt op de door u afgesproken tijd het uitgebreide ontbijt klaargemaakt, samengesteld uit zoveel mogelijk producten uit eigen keuken en eigen tuin. Daarnaast serveer ik versgeperst sinaasappelsap en thee, koffie, espresso of cappuccino naar keuze.

Bij een meerdaags verblijf zorg ik uiteraard voor de nodige variatie in het ontbijt!

De keuken kunt u ook gebruiken om zelf gedurende de dag koffie of thee te zetten, of om een avondmaaltijd klaar te maken. Een volledige keukenuitrusting is aanwezig, met behalve een oven ook een magnetron, een Jura-espressomachine en een afwasmachine.

In de koelkast staan diverse drankjes, die u tegen een geringe vergoeding kunt gebruiken.

De huiskamer kunt u te allen tijde gebruiken: wij wonen zelf in het achterhuis. Er Is een televisie met dvd-speler, een geluidsinstallatie, diverse boeken, tijdschriften, cd's en dvd`s en WiFi, maar ook een vaste internetaanslui-ting.Ook is er een grote verzameling Suske en Wiske-strips en spelletjes. De houtkachel zorgt voor sfeer in de wintermaanden.

Op het bureau ligt een uitgebreide verzameling wandel- en fietskaarten. Van diverse routes kunt u uitgeprinte exemplaren meenemen. Ook over eetgelegenheden in de buurt is documentatie aanwezig.

Hier serveer ik het uitgebeide ontbijt, bestaande uit onder meer zelfgebakken brood en krentenbrood, eieren van onze eigen kippen, jus d'orange, huisgemaakte jam, kaas, vleeswaren, fruit etc. 

Neem de tijd, geniet en begin de dag herboren!

Voor het huis, met uitzicht over de Spijkse Waard en de Linge, is een tweetal zitjes gemaakt. Weliswaar aan de dijk, maar zeker 's avonds is er weinig verkeer. Het is dan door de bomen genieten van de prachtige zonsonder-gang boven het water.

Een van de zitjes heeft een grote tafel, zodat bij mooi weer het ontbijt buiten geserveerd kan worden.

De badkamer ligt ook aan de voorzijde van het huis en is voorzien van vloerverwarming, toilet en een ruime douche, van waaruit u een fantastisch uitzicht heeft op de Spijkse Waard en de Linge. Douchegel, zeep, shampoo en tandpasta liggen klaar voor gebruik. Daarnaast is er een föhn aanwezig en voor wie er behoefte aan heeft een antislip-mat.

Bij bezetting van beide kamers wordt het ontbijt in overleg met u zodanig afgesproken dat u ruimschoots de tijd heeft om te badkamer te gebruiken.